סושי בחסה עם סלמון ואגסים

4 מנות

 

  • 300 גרם פילה סלמון טרי

  • עלי חסה ערבית רעננים

  • 12 דפי אורז

  • 2 מלפפונים

  • 2 אגסי אנג׳ו

  • 3 בצלים ירוקים

  • מעט רוטב הוי סין

  • שומשום קלוי

  • מעט שמן שומשום

ההכנה

 

חותכים את הסלמון לרצועות. את המלפפונים והאגסים לז׳וליין ואת הבצל הירוק למקלונים גם כן.

טובלים את דפי האורז קלות במים פושרים ומניחים על משטח עבודה.

על כל דף, מורחים כפית רוטב הוי סין ומניחים מעל רצועת סלמון, שתי מקלוני אגס, שני מקלוני מלפפון, בצל ירוק ומגלגלים לרול פתוח או סגור. מניחים על עלה חסה.

 

מברישים קלות בשמן שומשום ומפזרים מעט שומשום קלוי מעל. מגישים.