top of page

קרפאצ'ו אגסים עם טרטר סלמון

החומרים

  • 2 אגסי בוסק חומים אמריקאים בשלים

  • 200 גרם פילה סלמון טרי

  • מיץ וקליפה מחצי לימון

  • שתי כפות פיסטוק קלוי וקצוץ

  • עלים מגבעול טרגון

  • מעט פלפל חריף קצוץ טרי או יבש

  •  מעט שמן זית

  • מלח ופלפל לפי הטעם

 

ההכנה

פורסים את האגסים לפרוסות דקות (ללא הליבה) בעזרת מנדולינה ומסדרים בשכבה אחת על צלחות ההגשה. מתבלים במעט מלח, פלפל שחור גרוס ושמן זית.

אגסים אמריקאים, ירוקים, אדומים וחלודים נהדרים, עסיסיים ומתוקים כשהם בשלים והצוואר שלהם מתחיל להתרכך. חכו בסבלנות. כשהאגסים הבשילו, שימו אותם במקרר והם יישמרו לעוד שבוע לפחות.

קוצצים את הסלמון בסכין לקוביות קטנות ומתבלים במלח ופלפל, עלי טרגון קצוצים, פיסטוק קצוץ. מעט פלפל חריף, מיץ וקליפת לימון ומעט שמן זית. מגישים את הטרטר על הקרפצ'יו.

bottom of page