קרפצ'יו אגסים עם פטה , נענע ורימון

מצרכים ל-2 מנות:

  • 2 אגסים אמריקאיים

  • 1 לימון

  • 1 רימון

  • 100 גרם גבינת פטה

  • חופן עלי נענע

  • חופן אגוזי מלך קלויים

  • 1 פלפל צ'ילי פרוס דק

  • שמן זית

  • מלח

 

 

 

אופן ההכנה:

פורסים את האגסים לפרוסות דקיקות, עדיף

בעזרת מנדולינה ופורסים על צלחת הגשה שטוחה

וגדולה. מפרקים את גרגירי הרימון (מכים בעזרת כף).

מגרדים מקליפת הלימון מעל פרוסות האגס וסוחטים

מעל מיץ לימון. מתבלים במלח ומפזרים מעל האגסים בצורה אסתטית את גרגירי הרימון, צ'ילי פרוס, אגוזים, גבינה מפוררת ועלי נענע.

 

מזלפים שמן זית בנדיבות ומגישים.