![](https://static.wixstatic.com/media/bc3ec7bc825c4e6ca746c659189cea83.jpg/v1/fill/w_288,h_162,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/bc3ec7bc825c4e6ca746c659189cea83.jpg)
ענת אשר
פרגיות אגסים בחומץ בלסמי
לחמם תנור ל200 מעלות
מצרכים:
-
600 גרם קוביות חזה עוף/ פרגיות
-
3 אגסים - לחתוך אותם לפרוסות
-
בצל סגול - לחתוך לפרוסות
-
מקל רוזמרין
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
כף שמן זית
אופן הכנה:
-
לערבב הכל ביחד ולהמתין 5 דקות שהטעמים יתפסו.
-
להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לכ10 דקות בישול.
סלט בשר ואגסים
מצרכים:
-
קילו בשר שריר מחולק לקוביות גדולות.
-
עלי חסה
-
4 אגסים אמריקאיים
אופן הכנה:
-
לשטוף את הבשר ולבשל בסיר חרס כבד מכוסה היטב כשעתיים על 180 מעלות. להוציא את הסיר מהתנור להוסיף ארבעה אגסים אמריקאיים חתוכים לשמיניות וכוס יין אדום וחצי כוס מים.
-
להחזיר לתנור לעוד כשעה.
-
לפרק בעדינות את הבשר לסדר על עלי חסה טריים את הבשר וחתיכות האגס, לפזר מעט מלח גס וליהנות.
סלט קרפצ'יו בקר ואגסים
מצרכים:
-
נתחי קרפצ'יו
-
עלי אורוגולה
-
חומץ בלמסי
-
שמו זית
-
מלח גס
-
אגסים אמריקאיים
אופן ההכנה:
-
צורבים את האגסים על מחבת לוהטת דקה מכל צד
-
מסדרים את הקרפצ'יו, מעליהם את עלי הארוגולה, ומעליהם את האגסים הצרובים במחבת.
-
מזליפים מעל שמן זית , חומץ בלסמי ובוזקים מלח.
![בשר ואגסים של ענת אשר.jpg](https://static.wixstatic.com/media/b97640_04ef5468cc0b4e3c856fcc09377f58e6~mv2.jpg/v1/fill/w_338,h_451,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/%D7%91%D7%A9%D7%A8%20%D7%95%D7%90%D7%92%D7%A1%D7%99%D7%9D%20%D7%A9%D7%9C%20%D7%A2%D7%A0%D7%AA%20%D7%90%D7%A9%D7%A8.jpg)
![ענת אשר](https://static.wixstatic.com/media/b97640_633db1ef1ad543859f023f2be0a65b4f~mv2.jpg/v1/fill/w_600,h_368,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/%D7%A2%D7%A0%D7%AA%20%D7%90%D7%A9%D7%A8.jpg)