טרטין (ברוסקטה) גבינת עזים ואגס

מצרכים ל-2 מנות:

  • אגס אנג'ו ירוק אמריקאי

  • 2 פרוסות לחם מחמצת טוב

  • מען שמן זית

  • שן שום

  • 100 גרם גבינת עיזים רכה

  • חופן עלי תרד

  • 5-6 עלי בזיליקום

  • מלח ופלפל

 

 

אופן ההכנה:

מורחים את פרוסות הלחם בשמן זית משני הצדדים

וקולים במחבת פסים חמה. מורידים מן המחבת

ומשפשפים בשן שום.

פורסים את האגס לפרוסות דקות במנדולינה.

מורחים את פרוסות הלחם בגבינת העיזים ומניחים מעל עלי תרד, אגסים פרוסים ועלי בזיל קרועים. מתבלים במלח ופלפל ומזלפים שמן זית.