סשימי דג ים על גספצ'יו עם אגסים אמריקאים

מצרכים ל-4 מנות:

לגספצ'יו:

  • 3 עגבניות בשלות

  • 1 אגס אמריקאי, קלוף

  • 1 מלפפון קלוף

  • שן שום קטנה

  • 1/2 בצל לבן, קטן ,קלוף

  • שלוש כפות שמן זית

  • 1 כף חומץ בן יין

  • 1 פרוסת לחם לבן ללא ה"קשה"

 

  • 200 גרם דג ים לבן טרי כמו אינטיאס/מוסר

  • 1 אגס אמריקאי

  • מעט מלח ופלפל

  • מעט שמן זית

 

 

אופן ההכנה:

טוחנים את כל מרכיבי המרק בבלנד עד קבלת מרק חלק ואחיד, אפשר גם לסנן  לקבלת מרקם חלק יותר.

 

טועמים ומתקנים תיבול, שומרים בקירור עד ההגשה. מקררים צלוחיות הגשה במקרר .

פורסים את הדג לפרוסות בעובי חצי ס"מ לערך. פורסים את האגס לפרוסות דקות.

מתבלים את  פרוסות הדג והאגס במעט מלח ופלפל.

יוצקים לכל קערית מהגספצ'יו ומניחים מעל פרוסות אגס ודג. מזלפים מעל שמן זית בנדיבות ומגישים.