אגס לוטי תאילנדי מבצק מלאוח

מצרכים ל-2 מנות:

  • 1 אגס אמריקאי

  • 1 מלאווח מופשר

  • מעט שמן צמחי

 

להגשה

  • סירופ מייפל/דבש/חלב מרוכז

 

 

אופן ההכנה:

פורסים את האגס לפרוסות דקות ללא הזרעים.

 

מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית

 

משמנים קלות שולחן עבודה ובעזרת מערוך

מרדדים את המלאווח לעלה דק ככל האפשר.

 

מניחים את פרוסות האגס במרכז הבצק.

מקפלים את הבצק מעל האגסים כמו מעטפה ומעבירים למחבת החמה. אפשר להוסיף עוד כף שמן למחבת. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה יפה.

מעבירים לצלחת הגשה וחותכים בעזרת סכין לקוביות. מזלפים מעל מייפל, דבש או חלב ממותק.