סלט אגסים, רוקולה ופקורינו

כשרות (חלבי/ בשרי/ פרווה/ לא כשר):

דרגת קושי של הכנת המנה (קלה, בינונית, קשה):

מצרכים (ארבע מנות) :

  • 2 אגסי אנג'ו חתוכים לפלחים דקים

  • 2 צרורות ארוגולה טרייה שטופה

  • מיץ מחצי לימון טרי

  • 3 כפות שמן זית

  • 50 גר' גבינת פיקורינו

  • 20 גר' אגוזי לוז קלויים,שבורים

  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

1.  מכינים שבבים מהפקורינו, בעזרת קולפן ירקות. מניחים  בקערה גדולה את עלי הארוגולה ומתבלים במלח,פלפל מעט מיץ לימון ושמן זית. מוסיפים את פלחי האגסים ומערבבים בעדינות.

2.  מעבירים את הסלט לצלחת שטוחה ומסדרים בצורה נאה. מפזרים מעל מהגבינה והאגוזים ומגישים מיד.