סביצ'ה פרואנית מדג ים עם אגסי אנג'ו ואבוקדו

(2 מנות)

החומרים

  • 1 אגס אנג'ו ירוק

  • 120 גרם דג ים לבן (מוסר, לוקוס, אנטיאס)

  • בצל סגול קטן

  • 1 פלפל אדום מתוק

  • 1 פלפל ירוק חריף

  • 1 גבעול סלרי אמריקאי

  • 1 לימון גדול

  • 1/2 אבוקדו

  • מלח

  • כמה יח' נאצ'וס להגשה 

ההכנה

חותכים את הדג, הפלפל האדום והאגס לקוביות קטנות יחסית ומניחים קערה קטנה.

 

מגרדים חצי מקליפת הלימון וסוחטים את המיץ שלו ומוסיפים את שניהם לקערה.

 

מוסיפים גם בצל סגול פרוס דק, גבעול סלרי פרוס ופלפל חריף קצוץ (לפי הטעם).

 

מתבלים במלח בנדיבות ומעבירים למקרר מכוסה לחצי שעה לערך.

אגסים אמריקאים, ירוקים, אדומים וחלודים נהדרים, עסיסיים ומתוקים כשהם בשלים והצוואר שלהם מתחיל להתרכך. חכו בסבלנות. כשהאגסים הבשילו, שימו אותם במקרר והם יישמרו לעוד שבוע לפחות.

לפני ההגשה חותכים חצי אבוקדו לקוביות . מגישים את הסביצ'ה עם חלק מהנוזלים בקערה ומעליו קוביות אבוקדו וכמה נאצ'וס.